Geef voorsprong corporate

Een groepsabonnement op De Tijd | L’Echo is een impactvolle oplossing om uw medewerkers voorsprong te geven via het meest betrouwbare finance & business nieuws.

  • Blijf up-to-date aan de hand van breaking news, actualiteit en trends uit de business en finance wereld ​

  • Reageer zo snel op huidige en toekomstige markttrends in uw sector​

  • Kies een groepsabonnement dat bij uw onderneming past of vraag naar de nieuwe usage based formule die u nog meer transparantie, flexibiliteit en voordeel biedt.

Vraag uw offerte op maat vandaag aan:

previous arrowprevious arrow
2201

Bij Eight Advisory streven wij ernaar een omgeving te creëren waarin talentvolle medewerkers met een ondernemende spirit kunnen gedijen. De toegankelijkheid van realtime, betrouwbaar zakelijk nieuws speelt een cruciale rol bij het creëren van deze omgeving.

Philippe Fimmers

Managing Partner Eight Advisory Benelux

2202

Een corporate abonnement op de Tijd helpt onze advocaten en medewerkers geïnformeerd te blijven over de actualiteit en de zakenwereld. Zo kunnen we onze cliënten te allen tijde de beste oplossingen bieden voor hun juridische uitdagingen."​

Wouter Ghijsels​

Managing Partner Stibbe

2203

Om goed voorbereid te zijn op morgen, is een goed begrip van het nieuws vandaag onmisbaar. Met het De Tijd-abonnement kunnen Delen-medewerkers dagelijks rekenen op achtergrond en analyses."

René Havaux

CEO Delen Private Bank

next arrownext arrow